Modisain

Suunnittelija Modisainin takana

Minna Ojala - Suunnittelija
Olen Modisainin sisustussuunnittelija, toteutan sisustussuunnittelua yksityisiin koteihin ja yhteistyössä yritysten kautta asiakkaille.

Olen Muotoilija AMK (2010) ja Sisustussuunnittelija (Helsinki Design School 6/2020.)
Tavoitteenani on tehdä jokainen sisustussuunnitelma asiakas- ja tilalähtöisesti, niin että valmistuvan tilan voi kokea aidosti omakseen. Mielelläni tuon yhtenäisesti suunniteltuun tilaan vielä sen tarvitseman lisän, jolloin siinä näkyy suunnitteluni jälki, muunneltavuus ja ajattomuus.

Tahdon suunnitella asiakkaille viihtyisiä, käytännöllisiä kokonaisuuksia mittasuhteiltaan ja materiaaleiltaan mutta ennen kaikkea koteja, joissa on hyvä olla ja asua.

Muotoilussani teosten tuoma ilme ja sulautuminen tilaan on tärkeää. Kotiseutujeni luonto, Pohjoisesta etelään sekä elämänmakuiset hetket, tarjoavat usein aiheen teoksilleni.

Mitä hyötyjä saan kun käytän sisustussuunnittelijaa?

Sisustussuunnittelijana haluan palvella asiakasta oman kodin ja juuri kyseisen tilan haasteissa. Suunnittelijana voin nähdä ja ratkaista niitä ominaisuuksia, joista asiakkaan on mahdollista hyötyä tilassa. Mitkä ja miten materiaalit ja sävyt toimivat eri pinnoilla ja eri tiloissa silloin kuin koti on valmis ja siinä asutaan.

Miksi valitsisit Modisainin suunnittelijaksi?

Modisainin suunnittelijana toteutan sisustussuunnittelun palvelut asiakkaalle luotettavasti ja laadukkaasti, pyrin aina tekemään parhaani suunnitteluprojektissa asiakkaan ja hänen tilansa eduksi.

Halutessanne voitte kysyä tarjouksen myös rakennus- tai remonttipalveluista niin ohjaan teidät ammattilaisille.

Sisustussuunnittelua budjetin ja aikataulun mukaisesti

Sisustussuunnittelijana huolehdin siitä, että suunnitteluprojektisi pysyy määritellyssä budjetissa materiaalien osalta. Samalla asiakkaana saatte yhdenmukaiset, toimivat ja viihtyisät tilat määritetyn aikataulun mukaisesti. Suunnittelijan apu säästää sekä aikaa että budjettia projektissa.

Tyytyväinen suunnitelmaan ja sisustukseen

Suunnitteluprojekteissa pyrin aina siihen, että minä suunnittelijana ja myös asiakkaani voimme olla suunnitelmaan tyytyväisiä. Tilasta tulee asiakkaan näköinen, johon voin tuoda tilan mahdollistaman lisän. Tilakohtaisesti toteutettu sisustussuunnitelma kestää aikaa.

Soita tai tavoita viestillä:

040 779 0051

minna@modisain.fi

Katso referenssejä täältä.

Tietosuoja
© Modisain