Sisustussuunnittelu

"Suunniteltu tila on toimiva ja viihtyisä kokonaisuus, pieniä yksityiskohtia myöten."

 - Minna Ojala

Sisustussuunnittelua Uudellamaalla.
Lue suunnittelun sisällöstä

Sisustussuunnitelman sisältö

Sisustussuunnittelussa jokainen kohde ja projekti on yksilöllinen. Sisustussuunnitelma voi sisältää yhden-, useampia- tai kaikki osa-alueet. Saat halutessasi myös tarjouspyynnöt tuotteista.
Tilasuunnitelma

Tilasuunnitelma

Sisustuksen materiaalit

Pintamateriaalit

Kalustesuunnitelma

Kalusteet

Kiinto- ja irtokalusteet
Sisustuksen materiaalit

Tekstiilisuunnitelma

Valaistuksen suunnittelu

Valaistus

Koti, jossa on hyvä asua

Sisustussuunnittelussa jokainen koti ja kohde on yksilöllinen. Viihtyisään ja toimivaan kotiin on aina mukava palata. Huolellisesti suunniteltu kodin sisustus on muutakin kuin kauniita pintoja ja materiaaleja - se on myös helpompaa ja miellyttävämpää arkea.  

Remontti- ja uudiskohteisiin 

Yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa

Varaa aika kotisi sisustukselle

Suunnitelmallisia tiloja yrityksesi tarpeisiin

Suunnitelmalliset tilat palvelevat paremmin yrityksesi toimintaa, työntekijöitä, asiakkaita. Toimiva toimisto, aulatila tai asukkaiden omat tilat lisäävät kaikkien viihtyvyyttä. Suunnitelmallisissa yritystiloissa pienestä tilasta voi tehdä suuremman tuntuisen ja hallimaisesta viihtyisän sekä kodikkaasti kaiuttoman.
Varaa aika suunnittelulle
Makuuhuoneen sisustuksen suunnittelu

Suunnittelun vaiheet

1.

Alkukartoitus

Yhdessä asiakkaan kanssa, kartoitetaan suunnitteluprojektin sisältö, toiveet ja tilan tarpeita, suunnitelman laajuus sekä budjetti.
Alkukartoitusta voidaan toteuttaa myös etänä.

2.

Suunnittelutarjous

Alkukartoituksen jälkeen saatte kirjallisen suunnittelutarjouksen hyväksyttäväksi sisustussuunnittelukohteesta. Tarjouksesta näette myös mitä kirjallista aineistoa sisustussuunnitelma sisältää.

3.

Suunnittelun toteutus

Suunnitteluvaihe alkaa. Sisustussuunnittelun asiakkaana saatte esittelyyn alustavan sisustussuunnitelman ja käymme läpi mahdolliset muutokset. Projektin aikana eri vaiheiden informointi ja yhteistyö asiakkaan kanssa ovat osa suunnittelua.

4.

Viimeistely

Sisustussuunnitelma sisältää kohteen mukaisesti suunnitellut ja läpikäydyt kirjalliset suunnitelmat. Esim. Materiaalinäytteet, huonekortit, piirustukset, suunnitteluselosteet, suunnitteluprojektin mukaisesti.
Minna Ojala - Suunnittelija

Sisustussuunnittelijasta

Hei! Olen Minna Ojala, MO disainin sisustussuunnittelija ja muotoilija.
Suosin suunnittelussa esteettisiä, juuri kyseiseen tilaan kokonaisuutena sopivia ratkaisuja, harmonisia sävyjä ja materiaaleja jotka muodostavat tilasta yhtenäisen.
Lue lisää Modisainista

Referenssit

Aiemmat kohteet

Asiakkaiden kokemuksia Mo:sta

"Suunnittelijan ehdotelmat olivat laatimamme budjetin mukaisia, joten ylityksiäkään ei tullut. Materiaalit ovat osoittautuneet hyviksi käytössä ja tulevissa projekteissa aiomme ehdottomasti luottaa taas sisustussuunnittelijan ammattitaitoon!"
- Marjukka 33v
"Tilasimme Modisainilta akustiikkateoksen. Yhteistyö oli luontevaa ja asiantuntevaa, tarpeemme ja toiveemme kartoitettiin sekä kuunneltiin. Näiden pohjalta saimme erilaisia luonnoksia, joista sai hyvin hahmoteltua kokonaisuutta. Yhteydenpito oli koko projektin aikana sujuvaa ja lopputulos täydellinen, lämmin suositus!"
- Talvikki

Varaa aika maksuttomalle kohdearviolle.

Voit tilata kohdearvion etätapaamisena tai sopia käynnin paikan päälle.

    EtätapaaminenPaikan päällä

    Tietosuoja
    © Modisain