Muotoilu

Muotoilun palveluina suunnittelen tilauksesta uniikkeja akustiikkateoksia koteihin ja julkisiin tiloihin.

Akustinen taulu - Kangasmaasto

Kangasmaasto -teos

Kangasmaasto- akustiikkateoksen graafinen ilme syntyi suomalaisesta kangasmaastosta mäntyineen. Asuintaloon pintaturvelevystä toteutettu kerroksellinen teos.

Safiiri -teos

Safiiri- akustiikkateos kokonaisuuksia avaraan tilaan ja portaikkoon.

Akustiikkateoksen suunnittelu

Suunnittelun neljä vaihetta.

1.

Alkukartoitus

Suunnittelu aloitetaan toiveidesi ja tilan tarpeiden kartoituksella, pohjakuvan, tilan kuvien ja mittojen mukaan. Kartoituksen jälkeen saatte kirjallisen suunnittelutarjouksen hyväksyttäväksi.

2.

Teoksen valinta

Kartoituksen pohjalta suunnitellaan 1-2 luonnosta. Luonnoksista saatte valittavaksi toteutettavan teoksen. Työn eri vaiheiden informointi ja toiveiden huomioiminen ovat osa suunnittelua.

3.

Teoksen toteutus

Luonnoksista valittu teos toteutetaan suunnitelmien mukaan informoiden teoksen valmistumisvaiheista. Teosten ripustusvaihtoehdot ovat tuotekohtaisia jotka huomioidaan suunnitteluvaiheessa.

4.

Valmis teos

Taidetekstiilit ja akustiikkateokset toimitetaan postilla tai kotimaan rahtina. Toimituskulut lisätään hintaan. Toimitustapa määräytyy teoksen koon ja painon mukaan tuotekohtaisesti.
Akustinen teos - Safiiri

Teosten materiaalit

Akustiikkateosten Pintaturvelevyissä on erinomainen äänenvaimennus eli absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11645.) Absorptioluokista, A, B, C, D JA E standardin EN ISO 11654 mukaan. 

Nämä akustiset materiaalit eristävät hyvin lämpöä, ovat hengittäviä ja luonnonmukaisia sisustuksessa. Pintaturvelevyillä on päästöluokitus M1. Pintaturvelevyissä on paloluokka E (EN ISO 11925-2).

Jokainen teos valmistetaan aidoista, suomalaisesta materiaaleista käsityönä. Nämä materiaalit muotoilussani ovat valmistuneet uniikeiksi teoksiksi tilauksesta. Teokset ovat aina yksilöllisiä, jonka hintaan vaikuttavat materiaalit, koko, valmistus- ja kiinnitystapa.

"Yhteistyö oli luontevaa..

"Tilasimme Modisainilta akustiikkateoksen. Yhteistyö oli luontevaa ja asiantuntevaa, tarpeemme ja toiveemme kartoitettiin sekä kuunneltiin. Näiden pohjalta saimme erilaisia luonnoksia, joista sai hyvin hahmoteltua kokonaisuutta.

Yhteydenpito oli koko projektin aikana sujuvaa ja lopputulos täydellinen, lämmin suositus!"

- Talvikki

”Tilasimme ’Kangasmaasto’ akustiikkateoksen. Teos toimii hyvin korkeassa huonetilassa tyylillisesti sekä akustoivasti. Olemme olleet tyytyväisiä!”

- Teija ja Kari

"Kiitos kauniista akustiikka teoksesta, toiveiden mukaan ideoitu työ sijoitettiin yläkerran porrasseinälle. Upea, iso teos on ilo silmälle ja vaimentaa yläkerrasta kantautuvia ääniä."

- Johanna

Varaa hetki akustiikkateokselle.

Täytä tietosi, niin keskustellaan lisää akustiikkateoksesta.

    EtätapaaminenPaikan päällä

    Tietosuoja
    © Modisain